Kalenderen på Mindfulnessguiden.dk

Her kan du blive oprettet som bruger af Mindfulness-kalenderen. 
Udfyld tilmeldingen, så opretter vi dig hurtigst muligt som bruger og sender dig brugernavn og password. Typisk i løbet af få dage.

Om kalenderen:
Det er gratis at dele mindfulness-kurser eller retreats i kalenderen på Mindfulnessguiden. Der er to overordnede krav til indhold: Det skal handle om mindfulness og det skal være tilgængeligt for alle. Læs kriterierne for indhold her.

Nyhedsbrev: 
Når du bliver oprettet som bruger af kalenderen vil du få tilsendt vores nyhedsbrev til brugere af kalenderen. Nyhedsbrevet indeholder nyt om kalenderen og andre tilbud til undervisere. For at afmelde nyhedsbrevet, skal du slette din profil som bruger af Mindfulness-kalenderen.

Samtykke for persondatapoltik og vilkår
For at kunne oprette dig som bruger, har vi brug for at dit samtykke til behandlingen af personoplysninger efter Mindfulnessguidens persondatapolitik.

Vi har også brug for, at du giver dit samtykke til vores vilkår for brug af kalenderen. Tag og læs dem - det handler blandt andet om, at det er dit ansvar at sikre, at du har ophavsret til det indhold (fx billeder), som du deler.

* angiver et påkrævet felt
Email Marketing Powered by Mailchimp